Ronald Snijders - Als Mens (try-outs)

Ronald Snijders werkt momenteel aan een nieuw programma: Als mens. Het idee is dat hij verhalen gaat vertellen over zijn echte leven, als mens. Wie is de man achter de absurdist? En vooral: hoe komt-ie daar? Maar waarschijnlijk zal hij toch ook gewoon weer met taalgrappen strooien, vreemde liedjes zingen en over de randen van de logica heen banjeren. 

Ronald Snijders maakte Verkeerde Benen,One Man Show,Welke Show,Groot Succes 2 en Een avond met mij. ‘Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes’, oordeelde de Volkskrant eerder. ‘Krankzinnig grappig, ik heb me kapot gelachen’, schreef Theaterparadijs. ‘Grote Ronald is briljant’, kopte Theaterkrant. Zijn specialisme: absurdisme verpakt in geheel eigen opgewekt-verwarrende logica, en gebracht als halve terzijdes, presentatieteksten, nieuwe woorden, dansjes en diashows. 

Ronald Snijders schreef o.a. De Alfabetweteren De Schrikkelkalender en maakt samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogramma De Staat van Verwarring

Speellijst

mei 2024

za 25

Naarden-Vesting

Podium deMess   try-out

juni 2024

za 1

Alphen aan den Rijn

Cultuurcentrum Parkvilla   try-out

vr 7

Amsterdam

Theater Bellevue   try-out

za 8

Amsterdam

Theater Bellevue   try-out

Downloads

Credits

www.normalemensen.nl