Kobra Theaterproducties

Kobra staat voor Majlis Korthals en Hanneke Braam en is het vervolg op Hummelinck Stuurman Theaterbureau dat opgericht werd in 1983 door Arjen Stuurman en Diederik Hummelinck en vanaf 2020 verder ging onder de naam Korthals Stuurman Theaterbureau. Het bureau speelt al 40 jaar als vrije producent van nieuw Nederlands toneel een belangrijke rol in het theaterlandschap.

Kobra is een toonaangevend impresariaat voor cabaretiers met een herkenbare, eigen stijl, die de urgentie voelen het publiek live te beroeren met verhalen en muziek. Het impresariaat legt zich toe op het verbinden van getalenteerde artiesten met een breed publiek. Vanuit een persoonlijke benadering en gedrevenheid werken we samen met deze makers. Om zo voorstellingen te creëren die een blijvende indruk bij het publiek achterlaten. Kobra maakt zich sterk voor talentontwikkeling in cabaret en kleinkunst.  

Kobra produceert en ondersteunt theatervoorstellingen die inhoudelijk gedreven zijn en spelen door het hele land. Jaarlijks realiseert het productiehuis meerdere eigen theatervoorstellingen, toegankelijk voor een breed publiek. Een belangrijke focus is het ontwikkelen van nieuwe toneelteksten, net als het realiseren van theaterprojecten buiten de gebaande paden.

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze producties? Geef u dan nu op voor de nieuwsbrief van Kobra Theaterproducties.

(na verzending krijg je per e-mail een bevestigingslink toegestuurd)

 

 vvtp-logo

 

 mores-logo