De Grote Un, Dos, Stress Kerstspecial

Un, Dos, Stress is een cabaretformatie van Thijs van de Meeberg, Remy Evers en Marco Lopes.

Un, Dos, Stress is nieuw in theaterland. De chaotische voorstellingen zijn een genre op zich. Absurdistisch, vies, lomp, aandoenlijk, speels en treurig. Met De Grote Kerstspecial zetten ze met hun verbazingwekkende sketches en scènes het theater volledig op zijn kop. Kerst zoals je het nog nooit hebt gezien (en gevoeld).

De feestdagen saai, eindeloos of zelfs beangstigend? Ja, dat vonden wij ook. Daarom is er nu De Grote Un, Dos, Stress Kerstpecial. Het voorkomt geen gourmet bij je schoonfamilie, maar het maakt het wel dragelijk. Want na het zien van dit vervreemde kerstspektakel zullen de feestdagen voelen als een speeltuin en nooit meer hetzelfde zijn.

De enige rode draad zit in de kerstmuts. De arrenslee zit vol doemscenario’s en dat resulteert in de meest krankzinnige Top2000 ooit, het werkelijke verhaal van de drie koningen, een soort wijnproeverij en allerhande kerstwensen.

De Grote Un, Dos, Stress Kerstpecial is de snelste, goedkoopste en relativerendste weg naar het ultieme kerstgevoel. Enkele reis. Dat wel.
Komt allen tezamen, want… met kerst mag niemand alleen zijn.

Speellijst

december 2023

vr 8

Amsterdam

VU Griffioen

za 9

Weert

De Huiskamer

za 16

Maarheeze

De Smeltkroes

zo 17

Amsterdam

Theater Bellevue

zo 17

Amsterdam

Theater Bellevue

di 19

Den Haag

Theater Pepijn

wo 20

Den Haag

Theater Pepijn

do 21

Roermond

ECI Cultuurfabriek

vr 22

Best

't Tejaterke

za 23

Leidschendam

Het Veur Theater

di 26

Breda

Chassé Theater

do 28

De Meern

Podium Hoge Woerd

vr 29

Woerden

Het Klooster

Downloads

Credits

Regie Minou Bosua
Techniek Marco Koppers
Foto Annemiek van der Togt
Ontwerp Anne Neuteboom
Tekst en spel Thijs van de Meeberg (winnaar Leids Cabaret Festival 2015), Remy Evers (winnaar Cameretten 2019) en Marco Lopes (Finalist Leids Cabaretfestival 2016)

www.undosstress.nl